Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Rödbetor Färsk | |
400 g | Fusilli | |
2 tbsp | Smör | |
2 dl | Belugalinser | |
1 tbsp | Spiskummin | |
2 clove | Vitlök | |
0,5 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Färsk timjan | |
300 g | Fetaost | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Gul lök |
Koka belugalinserna enligt anvisningen på paketet. När de är färdigkokta: rör ner en klick smör och smaka av med salt.
Tillaga havrefusillin enligt anvisningen på förpackningen. Häll av vattnet, tillsätt en klick smör eller lite olja, rör om och håll varm under lock.
Skala och finhacka vitlöken. Ansa, skölj och strimla löken, även den gröna delen. Skala rödbetorna och grovriv dem. Repa bladen från timjankvistarna och hacka lätt.
Hetta upp smör eller olja i en stekpanna. Fräs lök och rödbetor tills betorna mjuknat och börjat få lite färg. Tillsätt vitlöken, timjanbladen och spiskummin och fräs vidare ett par minuter. Blanda ner linserna. Smula ner hälften av fetaosten och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp pastan i skålar eller tallrikar och toppa med rödbetsfräset. Smula över resten av fetaosten. Garnera med timjan och servera!
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria