Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Picklad gurka | ||
1 tbsp | Strösocker | |
0,5 pc. | Gurka | |
0,5 krm | Salt | |
2 tbsp | Risvinäger | |
50 g | Salladsmix | |
4 tbsp | Majonnäs Smaksatt | |
4 tbsp | Teriyakisås | |
2 pc. | Avokado | |
1 dl | Jordnötter Rostade | |
275 g | Grillost | |
125 g | Salladslök | |
125 g | Rädisor | |
2 dl | Jasminris | |
1 pc. | Grillpinnar | |
1 pc. | Mango Färsk | |
1 tbsp | Rapsolja | |
Picklad rödlök | ||
0,5 tbsp | Honung Flytande | |
1 tbsp | Lime | |
2 pc. | Rödlök |
Börja med att pickla rödlöken och gurkan: Blanda rödlök med lime och honung och låt det stå minst 10 minuter.
Blanda risvinäger, socker och salt, vänd i gurkan och låt det stå minst 10 minuter.
Bowl: Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Skär mangon i bitar, skiva rädisorna tunt, skala och skiva avokadon.
Skär Pannoumifilén i bitar och trä upp dem på spett tillsammans med salladslök.
Pensla ytan med lite olja och stek eller grilla spetten.
Lägg riset i serveringsskålar, lägg på grönsakerna och toppa med Pannoumispetten.
Ringla över chilimajonnäsen och teriyakisåsen och strö över de rostade nötterna eller fröerna
Recept &
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel