Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 pc. | Avokado | |
6 dl | Vatten | |
2 pc. | Gurka | |
1 krm | Vitpeppar | |
1 tsp | Salt | |
2 pc. | Hönsbuljong | |
1 pc. | Citron | |
200 g | Räkor | |
1 krm | Paprikakrydda |
Praktiskt med kall soppa eftersom den kan stå färdig på bordet, det är bara att dekorera precis innan den ska ätas. Servera i små glas med räkor på tandpetare. Gör buljongen, låt svalna något. Skala gurkorna, dela i mindre bitar. Tärna avokadon. Lägg ner gurka och avokado i buljongen, mixa med stavmixer tills soppan är slät. Pressa i citron och krydda. Rör om och provsmaka. Häll i lite mjölk om du vill ha mildare smak. Ställ i kylskåpet så att soppan serveras kall. Dekorera med en klick gräddfil och räkor på "tandpetar-spett".
Photo:
Tomas Yeh
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria