Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Olivolja | |
1 dl | Vatten | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
450 g | Lövbiff | |
1 pc. | Purjolök | |
0,5 dl | Japansk soja | |
3 clove | Vitlök Färsk | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
Tillbehör | ||
3 dl | Jasminris | |
250 g | Vanliga morötter |
Koka riset enligt anvisning på paketet.
Strimla lövbiff och purjolök. Skala och hacka vitlöksklyftorna. Fräs alltsammans i lite olja hastigt i en het panna. Slå på japansk soja, vatten och honung och blanda ner sockerärtorna. Låt allt fräsa samman någon minut. Smaka av och krydda ev mer.
Skala och riv morötterna.
Servera din yakiniku med nykokt ris, rårivna morötter och lite extra soja.
Photo:
Linnea Swärd
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel