Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
800 g | Potatis Fast | |
4 tbsp | Rårörda Lingon | |
150 g | Sugarsnaps | |
Älgfärsgryta | ||
400 g | Älgfärs | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
150 g | Kantareller | |
1 tbsp | Kinesisk soja | |
0,5 pc. | Purjolök | |
1 tbsp | Olivolja | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Smör | |
1 dl | Vatten | |
1 tsp | Salt | |
200 g | Palsternacka |
Tillbehör: Koka potatisen i saltat vatten.
Älgfärsgryta: Skölj och skiva purjolöken. Skala och tärna palsternackan och putsa kantarellerna.
Hetta upp lite smör och olja i en gryta eller stor stekpanna och fräs purjolök, palsternacka och kantareller. Tillsätt älgfärsen och stek den genomstekt. Tillsätt grädde, vatten, soja och låt grytan koka ihop under lock ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Förväll sugarsnaps i varmt vatten ca 1 min. Sila av och lägg upp i en skål.
Servera älgfärsgrytan tillsammans med kokt potatis, sugarsnaps och rårörda lingon.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: Kcal: 696 Fett: 38 g Protein: 31 g Kolhydrater: 53 g
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt