Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Falukorv | |
2 tbsp | Dijonsenap | |
200 g | Kålrot | |
6 pc. | Potatis Fast | |
3 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
5 dl | Vatten | |
1 pc. | Lagerblad | |
1 tsp | Salt | |
3 pc. | Morötter | |
0,5 pc. | Purjolök | |
10 pc. | Kryddpeppar Hel |
Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Skala och ansa potatisar, kålrot, morötter och purjolök. Skär grönsakerna och falukorv i bitar. Koka upp vatten och smula ner grönsaksbuljongtärning. Tillsätt lagerblad, och kryddpepparkorn. Lägg ner grönsakerna och låt koka 8-10 minuter. Lägg ner purjolök och korv. Låt det koka ytterligare 2-3 min. Smaka av med salt. Senapsyoghurt: Blanda matyoghurt med dijonsenap. Servera senapsyoghurten till grytan.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt