Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sås | ||
400 g | Krossade Tomater | |
2 tbsp | Basilika - fryst | |
2 pc. | Zucchini | |
2 pc. | Gul lök | |
0,5 tsp | Strösocker | |
2 tsp | Salt | |
2 clove | Vitlök | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
0,5 tsp | Svartpeppar | |
2 pc. | Morötter | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
Tillbehör | ||
65 g | Ruccolasallat | |
Fyllning | ||
200 g | Fetaost | |
250 g | Lasagneplattor | |
200 g | Riven Västerbottensost | |
250 g | Fryst Bladspenat |
Skala morötterna, skär dem i tunna, korta stavar. Skär zucchinin bitar (skivor + kvartar) Skala lök och vitlök, hacka. Finhacka chilin.
Fräs lök, vitlök och chili mjuk i oljan. Tillsätt tomatkross, grädde, morötter, zucchini, salt, socker och peppar. Puttra i 10 minuter. Tillsätt basilika.
Ta en ugnssäker form, bred ut ca 1/3 av såsen i botten. Fördela den tinade spenaten (krama ur vätskan) och smulad fetaost över såsen. Täck med ett lager lasagneplattor. Upprepa: ett nytt lager sås, spenat, fetaost och lasagneplattor. Toppa med ett lager sås och riven ost.
Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter. Servera med ruccola.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana