Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
140 g | Romansallat | |
1 dl | Majonnäs | |
1 tsp | Dijonsenap | |
1 krm | Salt | |
40 g | Jalapeno Färsk | |
140 g | Tonfisk i Vatten | |
50 g | Salladslök | |
1 krm | Svartpeppar | |
100 g | Körsbärstomater | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Citron | |
100 g | Stjälkselleri | |
2 pc. | Ägg |
Skär selleri och salladslök fint. Lägg i en medelstor bunke tillsammans med tonfisk, citronsaft, majonnäs och senap. Rör ihop allt och krydda med salt och peppar. Placera tonfiskröran och skivat ägg på en bädd av tomathalvor och romansallad. Toppa med jalapeños och ringla över olivolja.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria
1 Ägg Frigående EKO M/L 10-p 650g