Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fiskpaket | ||
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 pc. | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Aluminiumfolie | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Blomkål | |
500 g | Potatis | |
600 g | Sejfile | |
Sallad | ||
150 g | Sugarsnaps | |
125 g | Körsbärstomater |
Sätt ugnen på 200 grader.
Fiskpaket: Skölj potatisen och skiva tunt. Gärna med en mandolin om du har. Koka potatisskivorna försiktigt i ca 5 min. Skölj och skiva blomkålen tunt. Skala och skiva rödlök och vitlök.
Salta och peppra fisken efter smak.
Gör 4 st stora ark av ugnsfolie eller bakplåtspapper (använder du bakplåtspapper behöver du snöre att knyta ihop paketen med). Lägg potatis och blomkål i botten på varje foliepaket. Strö över lök och vitlök. Lägg fiskfiléerna ovanpå. Vik upp kanterna på folie/bakplåtspappret ordentligt så att de bildar en skål. Blanda grädde med salt och fördela jämnt i varje paket. Grovhacka persiljan och strö över. Vik ihop paketen och sätt in i ugnen i ca 15-20 min.
Sallad: Skölj och dela tomaterna på mitten och skölj sugarsnapsen. Lägg upp i skålar och servera till fiskpaketen.
Näringsvärde: 478 kcal, 32 g protein, 26 g fett, 26 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt