Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Wrap | ||
100 g | Romansallat, 0,5 st | |
1 tbsp | Olivolja | |
320 g | Tortilla | |
400 g | Halloumi | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
0,5 pc. | Gurka | |
0,5 pc. | Röd Paprika | |
Hummus | ||
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Honung | |
75 g | Citron, ca 0,5 st | |
1 krm | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Spiskummin | |
380 g | Kikärtor Kokta |
Hummus: Sila av kikärtorna och spola dem i kallt vatten. Mixa tillsammans med vitlök, spiskummin, citronskal- och saft från en 1/2 citron, olja och honung till en slät hummus i en matberedare eller med hjälp av en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
Wrap: Skölj salladsblad, skölj och strimla gurka, paprika och sockerärtor.
Skär varje halloumi i 4 stavar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek halloumin gyllenbrun runt om. Fördela hummus, sallad, grönsaksstavar och halloumi på varje tortillabröd. Vik ihop, ät och njut.
Näringsvärde: 643 kcal, 32 g protein, 34 g fett, 47 g kolhydrater
Photo:
Sofia Törnqvist
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt