Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Soppa | ||
3 dl | Vatten | |
50 g | Soltorkade Tomater | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Sirap Agave | |
0,5 tbsp | Lantbuljong | |
0,2 pc. | Chilipeppar Röd | |
50 g | Sötmandel Naturell | |
0,5 pc. | Vanliga Tomater | |
10 g | Färsk ingefära | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Paprika | |
Tillbehör | ||
80 g | Rawfood Kex | |
40 g | Övrigt nötsmör |
Skölj paprika, tomat och chilipeppar. Kärna ur paprikan och chilin och skär i mindre bitar. Mixa sedan alla ingredienser i en matberedare till en slät soppa. Häll upp i en skål och spara hälften till morgondagens lunch.
Servera soppan tillsammans med rawfoodkex och nötsmör.
Näringsvärden: 626 kcal, 51g fett, 18 g protein, 18 g kolhydrater.
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Rawfoodkex EKO Renée Voltaire