Skip to main content
Raw paprika- och ingefärssoppa med rawfoodkex och nötsmör
Mari Bergman och Anna Wadle

Raw paprika- och ingefärssoppa med rawfoodkex och nötsmör

30 minEasy
521,05 kr
1 portion 88,68 kr per portion
Kicka igång kroppen med en kryddig vegansk raw food-soppa.

Soppa
3 dlVatten
50 gSoltorkade Tomater
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 tspSirap Agave
0,5 tbspLantbuljong
0,2 pc.Chilipeppar Röd
50 gSötmandel Naturell
0,5 pc.Vanliga Tomater
10 gFärsk ingefära
0,5 pc.Basilika - färsk
0,5 tspFlingsalt
1 cloveVitlök Vanlig
1 pc.Paprika
Tillbehör
80 gRawfood Kex
40 gÖvrigt nötsmör
Instructions
1

Skölj paprika, tomat och chilipeppar. Kärna ur paprikan och chilin och skär i mindre bitar. Mixa sedan alla ingredienser i en matberedare till en slät soppa. Häll upp i en skål och spara hälften till morgondagens lunch.

2

Servera soppan tillsammans med rawfoodkex och nötsmör.

Näringsvärden: 626 kcal, 51g fett, 18 g protein, 18 g kolhydrater.

Photo:

Susanna Livijn Wexell