Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
Korvgryta | ||
3 tbsp | Kapris | |
240 g | Chorizo | |
1 pc. | Gul Paprika | |
0,33 pc. | Purjolök | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 pc. | Äpple Granny Smith | |
2 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Gul lök |
Tillbehör: Koka ris eller gryn enligt anvisning på paketet.
Korvgryta: Skala gul lök och skär i tunna klyftor. Skölj och strimla purjolöken. Värm en stekpanna och stek lök i olja tills den blir mjuk och gyllene.
Skär korven i 2 cm tjocka skivor och stek den med löken i 3 min.
Skär urkärnat äpple i klyftor och blanda ner i pannan.
Tillsätt grädde, dijonsenap och kapris i pannan. Skölj paprikorna och skär dem i enkronasstora bitar. Vänd ner dem i grytan och koka samman i 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Näringsvärde: 659 KCAL 20g Protein 45g Fett 41g Kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Äpple Granny Smith 6-pack Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt