Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Citron | |
800 g | Potatis Fast | |
250 g | Gröna Ärtor | |
Sås | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Salt | |
150 g | Cornichons | |
2 tbsp | Kapris | |
1 tbsp | Citron | |
Fisk | ||
1 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Ströbröd | |
0,75 tsp | Salt | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Rödspättafile | |
1 pc. | Dill - färsk | |
2 pc. | Ägg | |
1 tbsp | Smör |
Tillbehör: Skala/tvätta och koka potatisen i saltat vatten.
Sås: Finhacka cornichons och kapris. Blanda med crème fraiche och tillsätt citronsaft. Smaka av med en nypa salt och peppar. Ställ kallt i kylen.
Fisk: Ta fram 2 st djupa tallrikar. Vispa upp äggen i den ena tallriken och blanda ströbröd med salt, svartpeppar och sköljd finhackad dill i den andra tallriken.
Vänd fisken först i äggen och sedan i ströbrödsblandningen. Hetta upp en panna med lite olja och smör. Stek fisken gyllenbrun på båda sidor.
Tillbehör: Värm ärtorna i lite vatten i en kastrull på spisen. Skär citronen i klyftor.
Servera fisken tillsammans med kokt potatis, remouladsås, ärtor och en citronklyfta.
Näringsvärde: 542 kcal, 44 g protein, 17 g fett, 51 g kolhydrater.
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt