Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
2 tbsp | Olivolja | |
60 g | Salladslök | |
0,5 tbsp | Vit balsamvinäger | |
2 pc. | Paprika | |
Sötpotatismos | ||
0,5 tsp | Basilika - torkad | |
1 kg | Sötpotatis | |
50 g | Grana Padano | |
1 krm | Salt | |
2 krm | Svartpeppar | |
Färsbiffar | ||
500 g | Nötfärs | |
0,75 dl | Mjölk | |
0,5 tsp | Timjan - torkad | |
2 tbsp | Ströbröd | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Ägg | |
1 tbsp | Smör | |
1 tsp | Salt |
Sötpotatismos: Skala och skär sötpotatisen i stora bitar. Koka ca 10-15 min i saltat vatten.
Färsbiffar: Blanda ströbröd med mjölk i en bunke och låt stå 5 min. Tillsätt färs, timjan, salt, peppar och ägg. Rör ihop till en jämn smet. Forma till små biffar och stek i smör.
Sötpotatismos: Riv grana padano. Mosa sötpotatisen tillsammans med osten. Smaka av med salt, peppar och basilika.
Sallad: Skölj och skär paprikorna i bitar. Skölj och strimla salladslöken. Blanda med olja och vinäger i en skål.
Servera biffarna med sötpotatismos och paprikasallad.
Näringsvärde: 603 kcal, 39 g protein, 23 g fett, 60 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria