Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Potatissallad | ||
100 g | Rädisor | |
75 g | Fetaost | |
0,5 pc. | Citron | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
0,5 pc. | Gurka | |
3 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
1 krm | Salt | |
150 g | Sugarsnaps | |
700 g | Potatis Fast | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
220 g | Rostbiff Pålägg |
Potatissallad: Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka i saltat vatten på låg värme ca 10 min. Var noga med att inte koka sönder den.
Skölj och skiva rädisorna och sugar snapsen och skölj och skär gurkan i halvmånar. Skölj och finhacka dill och persilja. Skär fetaosten i små kuber. Blanda samman alla ingredienser i en stor skål och tillsätt olja samt citronskal- och saft.
Sila av vattnet från potatisen och låt den svalna något och tillsätt den sedan till salladen. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Toppa potatissalladen med rostbiffsskivor.
Näringsvärde: 346 kcal, 20 g protein, 14 g fett, 33 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria