Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 tbsp | Olivolja | |
450 g | Blomkål Färsk, (1 st) | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
Dressing | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Honung Flytande | |
1,5 tbsp | Citron | |
2 tbsp | Övrigt nötsmör | |
1 krm | Salt | |
3 tbsp | Vatten | |
0,75 dl | Sötmandel Naturell |
Sätt ugnen på 200 grader. Dela blomkålen i buketter och lägg dem i en ugnsform. Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar. Blanda runt med händerna och rosta i ca 30 minuter. Känn med en gaffel på stammen och ta ut när gaffeln går in men det är lite motstånd kvar.
Hacka och rosta mandeln. Häll på blomkålen. Blanda ihop dressingen och ringla över. Vänd runt och servera varm.
Näringsvärde:
Energi (kcal) 193,5
Protein (g) 3,8
Fett (g) 16,9
Kolhydrater (g) 5,6
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel