Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
1 tbsp | Citron | |
0,3 pc. | Basilika - färsk | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
Sallad | ||
0,25 pc. | Granatäpple | |
100 g | Sötpotatis | |
0,5 dl | Quinoa | |
30 g | Fetaost | |
150 g | Kyckling Grillad | |
50 g | Gurka |
Shake sallad: Koka quinoa i rikligt med vatten och spola det sedan kallt.
Tärna sötpotatisen och lägg i en ugnsfast form. Ringla över olja och rosta i ugn på 200 grader ca 30 min. Salta efter smak och låt svalna innan montering.
Tärna gurkan smått, smula fetaosten och pilla ur granatäppelkärnor. Grovhacka salladen.
Dressing: Blanda ihop olja, citronsaft och finhackad basilika. Smaka av med lite salt och peppar.
Montera alla ingredienser i ordning i olika lager i en hög glasburk. När det är dags att äta häller du i dressingen och skakar ordentligt.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana