Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Gul lök | |
150 g | Citron, (1 st) | |
1,5 tbsp | Paprikakrydda | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
4 dl | Vatten | |
4 tbsp | Creme Fraiche Naturell | |
0,5 dl | Dill - färsk | |
10 g | Smör | |
400 g | Penne | |
160 g | Salladsmix | |
1 krm | Havssalt | |
300 g | Färsk kycklingfilé | |
30 g | Redning | |
1 pc. | Hönsbuljong |
Platta ut kycklingen i en plastpåse med en bred tung kniv eller en kastrull. Stek kycklingen färdig i smör, tag upp och håll varm. Bryn löken i stekfettet, tillsätt paprika pulver och tomatpure. Häll i vatten, buljongtärning och låt det småkoka i 5 minuter. Vispa i creme fraiche och lite redning(matlagningsmjöl). Se till att det inte blir för tjockt. Smaka av och sila såsen över köttet, strö på generöst med färsk hackad dill. Servera med nykokt färsk pasta, blandad sallad och en bit bröd.
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
2 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1