Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pajbotten | ||
200 g | Digestive original | |
100 g | Smör | |
2 tbsp | Råsocker Strö | |
Tillbehör | ||
2 tbsp | Strösocker | |
3 dl | Vispgrädde | |
Fyllning | ||
2 pc. | Kondenserad mjölk, (á 397 g styck) | |
8 pc. | Ägg | |
8 pc. | Lime |
Sätt ugnen på 200°.
Smält smöret. Mixa kexen med socker och smält smör till en smulig massa. Tryck ut massan i en pajform med löstagbar botten, ca 26 cm i diameter.
Grädda pajskalet mitt i ugnen ca 5 min. Sänk ugnsvärmen till 150°.
Blanda försiktigt äggulor, kondenserad mjölk och limesaft utan att vispa. Häll blandningen i pajskalet och grädda mitt i ugnen ca 40 min.
Låt pajen kallna. Vispa grädden med socker. Låt pajen svalna och dekorera med limeskivor.
Photo:
Linnea Swärd & Sanna Livijn Wexell