Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
bulgur | ||
3 dl | Bulgur | |
Dipp | ||
200 g | Mango Fryst | |
1 pc. | Lime | |
15 g | Chili | |
Sallad | ||
0,5 pc. | Rödlök | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 pc. | Ägg | |
1 pc. | Isbergssallat | |
1 krm | Olivolja | |
0,5 pc. | Gurka | |
500 g | Frysta räkor |
Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Koka 3 st ägg i 6- 8 min för mjuk gula.
Mixa mangon med limesaften och chilin i en matberedare eller med en stavmixer. Häll dressingen i en skål.
Skala rödlöken och skär den i tunna ringar. Dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked. Skär den i sneda bitar på längden.
Skala äggen och skär varje ägg i 4 halvor. Skölj och strimla salladshuvudet.
Vill du ha kall bulgur så spolar du den i ett durkslag under kallt vatten.
Blanda samman alla ingredienser med olivolja och toppa med räkor och hackad koriander. Salta och peppra efter smak.
Servera salladen med mangosåsen vid sidan om.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria