Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
50 g | Gröna oliver | |
50 g | Buffelmozzarella | |
0,5 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
0,5 pc. | Färdiga pizzabottnar | |
40 g | Salami Delikatess | |
Tomatsås | ||
0,25 pc. | Basilika - färsk | |
200 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1,5 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
0,25 tsp | Salt | |
25 g | Riven Parmesanost |
Lägg krossade tomater i en tät sil och låt juicen rinna av.
Mixa tomater, vitlök, tomatpuré och parmesan till en slät sås. Rör ner hackad basilika. Smaka av med salt och peppar.
Toppa pinsan med tomatsås och mozzarella.
Grädda i 250 grader, gärna på pizzasten, i 5-7 minuter eller tills brödet och osten fått fin färg.
Toppa med salami, oliver och basilika.
Ringla en fruktig olivolja över pinsan innan servering.
Recept/foto Zeta
Photo:
Zeta
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Salami Milano Skivad 80g Garant
1 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt