Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kycklingsallad | ||
20 g | Lollorossosallat | |
20 g | Plocksallat | |
20 g | Färsk ingefära | |
300 g | Kycklingfile | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Lime | |
20 g | Romansallat | |
140 g | Bacon Skivat | |
1 pc. | Avokado | |
1 tbsp | Flytande Margarin | |
Currydressing | ||
1 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Äpple Royal Gala | |
0,5 dl | Sojagurt naturell | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 dl | Majonnäs | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Curry | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Smörj in kycklingfiléerna i riven ingefära och lime. Låt stå i kylen i två timmar. Stek kycklingen med flytande margarin så att den sår en fin yta. Lägg den i ugnen i 15-20 minuter på 165 grader till den är genomstekt. Ta ut och låt den svalna.
Fräs curryn och oljan i en kastrull. Finhacka lök, äpple och tillsätt i kastrullen. Fräs utan att det får färg. Låt svalna. Blanda curryfräset med soygurt, majonnäs, salt och peppar.
Blanda ihop salladsingredienserna, skiva kycklingen och lägg den på salladen. Servera med currydressingen.
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria