Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tbsp | Kapris | |
2 pc. | Rödlök | |
0,75 pc. | Gräslök - färsk | |
3 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
2 tsp | Dijonsenap | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 kg | Potatis Fast | |
1 krm | Strösocker | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
65 g | Färsk bladspenat |
Potatis: Skala och koka potatisen i saltat vatten.
Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka gräslök och persilja.
Blanda lök, gräslök, persilja och kapris i en stor skål och tillsätt olivolja, vit balsamvinäger, dijonsenap, salt, peppar och socker och blanda väl.
Skiva den kokta potatisen och blanda ner i skålen. Låt stå och dra i 30 min. Tillsätt spenat strax innan servering.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1