Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Sesamfrö | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Japansk soja | |
300 g | Sjögräsnudlar | |
1 tbsp | Ketjap | |
2 tbsp | Sweet Chili | |
150 g | Sugarsnaps | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
1 tbsp | Sesamolja | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Lime | |
125 g | Minimajs | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Purjolök | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
200 g | Morötter |
Wok: Tillred nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Strimla kycklingen och skala och riv vitlök och ingefära. Skala och slanta morötterna och skölj och strimla purjolöken. Skölj sugarsnaps och minimajs.
Hetta upp en stekpanna eller en wok med lite olja. Woka kyckling, vitlök och ingefära någon minut. Smaksätt med salt, peppar, ketjap manis, soja, sweet chilisås och sesamolja. Tillsätt grönsakerna och stek några minuter till. Blanda ner sjögräsnudlar och sesamfrön och lägg upp på ett fat. Strö över hackad koriander och dekorera med limeklyftor.
Näringsvärde: 718 kcal, 41 g protein, 18 g fett, 90 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt