Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
0,5 tsp | Chiliflakes | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Kycklingfond | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
900 g | Kycklingben | |
2 tsp | Curry | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
1 pc. | Broccoli Färsk |
Kyckling: Sätt ugnen på 200 grader. Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form och strö över lite salt och chiliflakes.
Mixa eller vispa ihop grädde, tomatpuré, kycklingfond och curry. Häll blandningen över kycklingklubborna. Gratinera i ca 35- 40 min. Kolla med en gaffel att kycklingen är helt klar innan servering.
Tillbehör. Koka ris enligt anvisningar på förpackningen. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull till broccolin. Skölj och skär broccolin i mindre buketter. Förväll buketterna i ca 3-4 min strax innan servering.
Servera kycklingen med ris och broccolibuketter.
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko