Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Honung Flytande | |
1 pc. | Rödlök | |
400 g | Aubergine | |
120 g | Röd Paprika | |
1 tbsp | Timjan - torkad | |
2,5 clove | Vitlök Färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Salt | |
2 tbsp | Olivolja | |
400 g | Körsbärstomater Konserverade | |
1 tbsp | Vitvinsvinäger | |
115 g | Grön Paprika | |
Till servering | ||
125 g | Mozzarellaost | |
400 g | Penne |
Ratatouille: Skala och hacka rödlök och vitlök. Skölj, ansa och tärna aubergine och paprika. Hetta upp olja i en kastrull och stek löken i olja i ett par minuter. Tillsätt aubergine och paprika i kastrullen, och låt fräsa med tills de börjar mjukna.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Tillsätt konserverade tomater, vinäger, honung/strösocker och timjan till ratatouillen. Smaka av med salt och peppar.
Servera pastan med ratatouillen och riv över mozzarellan.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant