Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kycklinggryta | ||
1 pc. | Rödlök | |
1 L | Vatten | |
1 tbsp | Smör | |
900 g | Kycklingfile | |
3 tsp | Ketjap | |
300 g | Morötter | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde | |
2 tbsp | Hönsbuljong | |
50 g | Färsk ingefära | |
Servering och garnering | ||
1 tbsp | Gräslök - färsk | |
4 dl | Långkornigt Ris | |
1 dl | Salladsmix |
Finhacka löken.
Skala och skär morötterna i stavar.
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar.
Hetta upp smör i en gryta.
Fräs lök och kyckling i smöret.
Häll på vattnet och grädden.
Tillsätt buljongtärningarna och morotsstavarna.
Riv ner ingefäran och smaka av med soja, salt och peppar.
Låt soppan koka i ca 5 minuter tills kycklingen är klar.
Servera grytan med ris och eventuellt bröd.
Garnera med hackad gräslök.
Photo:
Ann Lindberg
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1