Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 tbsp | Parmesanost | |
30 g | Smör | |
1 dl | Persilja - färsk | |
400 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
60 g | Bacon Skivat | |
80 g | Rotselleri | |
2 tbsp | Vetemjöl | |
100 g | Gul lök | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 dl | Rött matlagningsvin | |
200 g | Baguette | |
200 g | Grytbitar Nötkött | |
360 g | Tagliatelle | |
80 g | Vanliga morötter |
Skala grönsakerna och hacka i köksmaskin. Skär bacon i små tärningar. Fräs grönsaker och kött i smöret 4-5 minuter. Koka tagliatelle enligt anvisning. Tillsätt tomatpure på fräset och pudra över vetemjöl. Häll i rödvin och tomatkross, låt sakta koka ihop. Smaka av ragun med lite havssalt och blanda ihop med nykokt avrunnen tagliatelle. Strö på riven parmesanost. Servera med bröd.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Matlagningsvin Rött 250ml Garant