Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
400 g | Tagliatelle | |
Fläskkotletter | ||
640 g | Fläskkotlett | |
1 tbsp | Smör | |
2 clove | Vitlök | |
Sås | ||
2 tbsp | Oxfond | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
1,5 dl | Matlagningsgrädde | |
1,5 dl | Vatten | |
1 tbsp | Vetemjöl | |
2 tsp | Salvia - torkad | |
40 g | Aprikoser Torkade |
Stek kotletterna gyllenbruna i lite smör tillsammans med hackad vitlök, salta och peppra.
Vispa ut mjölet med vattnet och häll i grädde, buljong, salvia, balsamvinäger och aprikoser. Låt såsen koka upp.
Tillsätt såsen i stekpannan tillsammans med kotletterna och låt dem puttra med några minuter. Servera med nykokt bandpasta.
1 Oxfond med Rödvin 180ml Touch of Taste
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta