Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 dl | Ströbröd | |
1 tsp | Salt | |
2 tbsp | Rapsolja | |
Köp hem | ||
2 dl | Basmatiris | |
250 g | Edamamebönor | |
600 g | Färsk laxfilé | |
1 pc. | Lime | |
2 dl | Sweet Chili |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skär laxfilén i kuber. Skala och riv vitlök. Mixa samman lax, riven vitlök, 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar, saften från 0.5 lime och 0.5 dl sweet chilisås till en laxfärs.
Forma bollar av färsen och vänd i ströbröd.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxbollarna runt om på medelvärme så att de får en fin gyllene stekyta.
Sjud sojabönorna i saltat vatten i ca 2 min. Sila av vattnet och lägg upp sojabönorna i en skål.
Skär den andra limehalvan i klyftor.
Servera laxbollarna med ris, sojabönor, limeklyftor och sweet chilisås vid sidan av.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko