Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 dl | Krossade Tomater | |
2 pc. | Gul lök | |
820 g | Kikärtor | |
1 dl | Olivolja | |
100 g | Färsk bladspenat | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
6 pc. | Vanliga Tomater | |
1 krm | Salt | |
6 dl | Vatten | |
Tillbehör | ||
225 g | Lantbröd | |
150 g | Kalamataoliver | |
150 g | Feferoni |
Skala och hacka löken. Fräs löken i olivolja på svag värme, rör om tills den får en gyllenbrun färg. Tillsätt tomater, vatten, salt och peppar och låt det puttra i 5 minuter. Skölj kikärtorna och spenaten. Lägg dem i såsen och låt puttra i 5 minuter.
Servera gärna med oliver, feferoni och ett gott bröd.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Grov Mellanburk 59g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt