Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 tbsp | Tomatpuré | |
1 krm | Flingsalt | |
1 dl | Vatten | |
1 krm | Svartpeppar | |
250 g | Vanliga morötter | |
500 g | Lövbiff | |
4 dl | Basmatiris | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
0,5 dl | Solroskärnor | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 tbsp | Smör |
Koka upp riset enligt förpackningens anvisningar.
Skala och riv morötterna, blanda ner solroskärnorna.
Skala och hacka löken. Skär köttet i strimlor. Hetta upp en stekpanna med smör, stek köttet och löken någon minut tills de fått färg. Krydda med paprikapulver, salt och peppar.
Tillsätt tomatpuré och vatten låt det koka upp. Häll på crème fraiche och persilja och rör om. Låt det koka i 3-4 minuter, salta och peppra.
Servera tillsammans med ris och morotssalladen.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Paprikapulver 37g Santa Maria