Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tsp | Färsk timjan | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 krm | Salt | |
2 tsp | Crema Di Balsamico | |
1 pc. | Aubergine | |
4 pc. | Veg. Hamburgare | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
8 tbsp | Hummus | |
1 pc. | Baguette |
Förberedning Sätt igång grillen. Skiva auberginen i 1/2 cm tjocka skivor. Salta auberginskivorna och pensla dem med olivolja. Lägg auberginskivorna och en paprikabitarna på grillen. Blanda 2 msk olivolja med balsamicovinäger, vitlök, timjan, salt och peppar i en skål. Lägg de grillade grönsakerna i skålen och rör om. Ta bort vitlöksklyftan innan du serverar.
Tillagning Grilla burgarna i 4-5 minuter.
Servera Servera burgarna med baguette, hummus och grillade grönsaker.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt