Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sallad | ||
75 g | Sugarsnaps | |
1 krm | Salt | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
200 g | Shiratakinudlar | |
0,5 pc. | Lime | |
1 pc. | Mango Färsk | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
60 g | Salladslök | |
50 g | Cashewnötter Naturella | |
0,5 pc. | Gurka | |
Marinerade räkor | ||
0,5 tbsp | Färsk ingefära | |
0,5 tbsp | Honung Flytande | |
170 g | Räkor i Lake | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Lime | |
1,5 tbsp | Fisksås - Asiatisk |
Marinerade räkor: Skölj, kärna ur och finhacka chilipepparn. Skala och riv vitlök och ingefära. Blanda i en skål tillsammans med fisksås, limesaft, honung och olja. Blanda om ordentligt så att honungen löser sig. Lägg i räkorna och låt stå framme i rumstemperatur.
Sallad: Skölj alla grönsaker. Strimla salladslök. Strimla sugarsnaps på längden. Tärna gurkan och grovhacka koriander. Skala och tärna mango.
Sila av nudlarna och blanda samman i en skål med alla grönsaker. Pressa i limesaft och tillsätt olja. Smaka av med lite salt.
Lägg upp salladen i djupa skålar och fördela räkorna över. Toppa med grovhackade cashewnötter.
Näringsvärde: 460 kcal, 28 g protein, 22 g fett, 34 g kolhydrater.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel