Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Isbergssallat | |
280 g | Majskorn | |
320 g | Tortilla Wrap | |
0,5 pc. | Gurka | |
Halloumi | ||
0,5 tsp | Torkad oregano | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Spiskummin | |
400 g | Halloumi | |
0,5 tsp | Paprikakrydda | |
Guacamole | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Lime | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 pc. | Avokado | |
Tomatsalsa | ||
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Rödlök | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 krm | Chiliflakes | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Lime | |
2 pc. | Tomater |
Halloumi: Skär halloumin i kuber och lägg i en skål. Tillsätt paprikapulver, spiskummin och oregano och blanda om.
Tomatsalsa: Skölj och tärna tomater. Skala och finhacka rödlök och skölj och finhacka persilja. Blanda i en skål och tillsätt rivet limeskal- och limesaft, olivolja och chiliflakes. Smaka av med salt.
Guacamole: Gröp ur avokadoköttet och lägg i en skål. Skala och pressa i vitlök och tillsätt limesaft och olivolja. Mosa samman med en gaffel och smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Skölj gurkan och tärna den smått. Sila av majskornen. Lägg upp i skålar. Skölj och riv loss salladsblad.
Halloumi: Hetta upp olja i en stekpanna och stek halloumikuberna gyllene runt om på medelhög värme.
Montering: Lägg salladsblad i tortillabröden och toppa med tomatsalsa, halloumikuber, majs, gurka och guacamole. Vik ihop och ät.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell Rekvisita: www.oscarclothilde.com
Näringsvärde: 850 kcal, 31 g protein, 50 g fett, 66 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria