Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
0,5 pc. | Purjolök | |
3 dl | Vispgrädde | |
600 g | Färsk laxfilé | |
0,5 g | Saffran | |
1 pc. | Fänkål Färsk | |
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
2 dl | Basmatiris | |
0,5 tbsp | Olivolja |
Värm ugnen till 175 grader. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skär bort skinnet från laxfilén och skär den i kuber. Salta och peppra lite lätt.
Skölj och strimla purjolök och fänkål. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs grönsakerna så att de mjuknar.
Värm grädde och saffran i en kastrull på spisen. Krydda med salt och peppar.
Fördela grönsaksfräset i botten på en ugnsfast form och placera laxkuberna över. Tillsätt saffranssåsen och sätt in i ugnen i ca 10-12 min
Servera saffranslaxen med nykokt ris.
Näringsvärde: 825 kcal, 36 g protein, 53 g fett, 51 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko