Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 pc. | Röd Paprika | |
15 g | Koriander - färsk | |
1 pc. | Avokado | |
3 tbsp | Vegansk majonnäs | |
300 g | Körsbärstomater | |
50 g | Cheddarost | |
1,5 pc. | Lime | |
4 pc. | Tortilla - Små | |
160 g | Vegetariska Strimlor/Strips | |
1 tsp | Rökt paprikapulver | |
3 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Rödlök |
Riv kycklingbitarna i tunna remsor. Tvätta och skär paprika i tunna remsor. Skala och skär löken i tunna remsor. Grovhacka 15 av körsbärstomaterna och hacka resten lite finare. Hacka chilipeppar.
Kombinera röd paprika, rödlök, juice av ½ lime, rökt paprikapulver och svartpeppar efter smak. Marinera i 5-10 minuter.
Gör tomatsalsan genom att kombinera en halv hackad chilipeppar, hackad koriander och de grovhackade körsbärstomaterna med saften av ½ per lime och 1 ½ matsked olivolja. Krydda med salt och svartpeppar.
Gör guacamolen. Halvera avokadon, ta bort gropen, skopa ut köttet från halvorna med en sked och hacka fint. Blanda sedan väl med de 7 finhackade körsbärstomaterna, resten av chilipeppar, juice av ½ lime och salt och peppar efter smak.
Värm en panna till medelvärme och en panna till hög värme. Stek den marinerade röda paprikan och löken över hög värme i 6-8 minuter. Stek tills grönsakerna har fått färg.
Stek kycklingbitarna i 1½ matsked olivolja, enligt anvisningarna på förpackningen.
Värm tortillorna i mikrovågsugnen eller i en torr stekpanna. Blanda kycklingbitarna med grönsakerna och sprid över tortillorna. Servera med guacamole, tomatsalsa, majonnäs och riven (vegansk) cheddar (valfritt).
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria