Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ananassalsa | ||
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
0,5 pc. | Ananas Färsk | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
0,5 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 krm | Cayennepeppar | |
4 clove | Vitlök Vanlig | |
4 pc. | Kycklingfile | |
150 g | Glasnudlar | |
2 tbsp | Farinsocker | |
1,5 tbsp | Olivolja |
Sätt ugnen på 200 grader. Skär kycklingfiléerna i fyra delar och lägg i en bunke. Hacka vitlöken och fräs i oljan tills den blivit gyllengul. Ta bort från värmen och tillsätt farinsockret och cayennepeppar som får smälta lite ihop med vitlöken. Häll blandningen över kycklingen och blanda runt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och stek i ugn i ca 20 minuter.
Salsan: Skala och skär ananas i små bitar. Finhacka chilin. Lägg i en skål och pressa i lime och tillsätt riven ingefära. Smaka av med salt.
Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Servera med kyckling och salsa.
Näringsinnehåll:
Energi (kcal) 374,6
Protein (g) 29,5
Fett (g) 6,7
Kolhydrater (g) 47,8
Photo:
Linnea Swärd
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria