Skip to main content
Hickorygrillad entrecote med feta och dijonsås
Kokbok

Hickorygrillad entrecote med feta och dijonsås

1 h 30 minEasy
676,15 kr
4 portions 113,17 kr per portion
Hickorygrillad entrecote med feta och dijonsås

1 kgPotatis
100 gFetaost
2 pc.Vanliga Tomater
1 krmSvartpeppar
3 dlCreme Fraiche Naturell
2 tbspDijonsenap
1 krmSalt
0,5 dlGrillolja Hickory
1 pc.Fransk dragon
2 cloveVitlök
800 gEntrecote
1 handfulRomansallat
Instructions
1

Lägg biffarna i en påse tillsammans med hickoryoljan och låt de marinera ca 1 timme. Koka potatisen.

Smula fetaosten så fint som möjligt, blanda den sedan med senap, crème fraiche, riven vitlök och hackad dragon.

Smaka av med salt och svartpeppar, låt den sedan stå en stund i kylen för att mogna.

Skär upp sallad och tomat. Grilla biffen och servera den med sås, sallad och potatis.

Photo:

Gunnar Nydrén