Skip to main content
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

3 hEasy
En ljuvlig ckokladdessert, enkelt att göra men den kräver väntetid i kylen.

2 tbspFruktsocker
100 gJordgubbar Färska
75 gMörk Blockchoklad
1 pc.Gelatinblad
1 dlVispgrädde
Instructions
1

Smält chokladen i vattenbad eller i microvågsugnen. Lägg gelatinbladet i kallt vatten.

2

Koka upp grädden (2dl för 4 port, dvs den större mängden grädde) tillsammans med sockret. Dra kastrullen från spisen. Krama ur gelatinbladet och blanda med grädden. Vispa ner den smälta chokladen.

3

Häll upp i portionsformar/glas och ställ kallt i minst 3 timmar.

4

Servera desserten med en klick vispad grädde och färsk frukt.

158,75 kr
4 portions • 10,70 kr per portion
Ej sorterad Fruktsocker Dansukker
26,95 kr

53,90 kr /kg


Jordgubbar Klass1 Spanien

1 Jordgubbar Klass1

Available 1. may
Spanien, 400 g
59,95 kr

149,88 kr /kg


Garant Bakchoklad Mörk 70%
24,95 kr

249,50 kr /kg


Dr. Oetker Gelatinblad 12-p
16,95 kr

847,50 kr /kg


Garant Vispgrädde 36%
29,95 kr

59,90 kr /L