Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Marinerad Kronärtskocka | |
10 g | Pinjenötter | |
20 g | Parmesanost | |
40 g | Ruccolasallat | |
100 g | Bönpasta | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,25 tsp | Salt | |
50 g | Pesto Grön |
Koka upp saltat vatten till pastan och koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Rosta pinjenötterna i en torr panna. Häll över pinjenötterna i en skål.
Sila av de mesta av oljan från kronärtskockorna och fräs sedan kronärtskockorna i stekpannan i 2 min.
Riv parmesanosten.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med pesto, frästa kronärtskockor, ruccola och riven parmesanost på låg värme på plattan. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg upp pastan i skålar och toppa med rostade pinjenötter. Klart att servera!
Näringsvärde: 488 kcal, 13 g protein, 38 g fett, 20 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt