Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Citrondressing | ||
1 tbsp | Honung Flytande | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Rosmarin - färsk | |
1 pc. | Citron - Eko | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
Skördesallad | ||
100 g | Salladsmix | |
2 dl | Quinoa | |
2 pc. | Rödlök | |
250 g | Rödbetor | |
2 krm | Svartpeppar | |
0,5 tsp | Salt | |
150 g | Getost, Chevre | |
50 g | Valnötter | |
300 g | Butternutpumpa | |
3 tbsp | Olivolja | |
1 dl | Gröna Linser Torkade | |
250 g | Gulbetor | |
2 tbsp | Rosmarin - färsk |
Värm ugnen till 200 grader.
Skördesallad: Skala och klyfta betorna. Skala pumpan och ta bort kärnorna. Skär pumpan i bitar. Skala och skär rödlöken i klyftor.
Lägg betor, pumpa och rödlök på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Tillsätt olivolja, finhackad rosmarin samt salt och peppar. Rosta i ugnen i ca 30 min.
Koka quinoa och linser enligt anvisning på förpackningarna. Sila av quinoan och linserna och spola i kallt vatten.
Citrondressing: Blanda samman olja, rivet citronskal, citronsaft, honung, finhackad rosmarin samt en nypa salt och peppar i en skål.
Skördesallad: Blanda quinoa, linser och sallad på ett stort fat. Toppa med de rostade grönsakerna, smulad getost och valnötter. Ringla över citrondressingen. Ät och njut.
Photo:
Lina Eriksson
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1