Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pestopizza | ||
70 g | Ruccolasallat | |
1 pc. | Pizzadeg | |
100 g | Mozzarellaost | |
140 g | Pesto Grön | |
Gazpacho | ||
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
5 pc. | Kvisttomater | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 pc. | Röd Paprika | |
1 tbsp | Vitvinsvinäger | |
2 cm | Chilipeppar Röd | |
2 pc. | Äpple Golden Delicius | |
1 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Gurka |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pestopizza: Klicka ut pesto på pizzabotten. Skiva mozzarellan och fördela jämt över. Grädda pizzan ca 10 min.
Gazpacho: Skölj paprika, äpple, gurka, tomater, chilipeppar och mynta. Skala vitlöken. Skala äpplet, ta bort kärnhuset och skär i mindre bitar. Skär paprika, gurka och tomat i mindre bitar. Mixa samman alla ingredienser till gazpachon i en blender eller matberedare till en slät soppa.
Toppa pestopizzan med sköljd ruccola och servera till gazpachon.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 527 kcal, 12 g protein, 33 g fett, 43 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Äpple Golden Delicious Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt