Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
150 g | Sugarsnaps | |
1 kg | Delikatesspotatis | |
100 g | Parmesanost | |
1 pc. | Gräslök - färsk | |
600 g | Färsk laxfilé | |
Från ditt skafferi | ||
1 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar | |
2,5 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger |
Värm ugnen till 175 grader.
Krydda laxfilén med salt och peppar och lägg i en ugnsfast form. Ringla över 0.5 msk olja.
Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
Finriv parmesanosten, finhacka gräslöken och strimla sugarsnapsen.
Sätt in laxen mitt i ugnen i ca 15-20 min.
Sila av potatisvattnet och låt potatisen svalna en aning. Halvera lite större potatisar och lägg potatisen i en skål. Tillsätt riven ost, gräslök, sugarsnaps, 2 msk olivolja och vit balsamvinäger. Blanda om och krydda med salt och peppar efter smak.
Servera den helstekta laxen med parmesanslungad potatis. Ät och njut!
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria