Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Färdiga pizzabottnar | |
60 g | Färskost Naturell | |
0,5 clove | Vitlök | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Zucchini | |
0,5 pc. | Avokado | |
50 g | Pinjenötter | |
2 tbsp | Citron | |
100 g | Fetaost |
Blanda färskost, citronsaft, citronzest, pressad vitlök, salt och peppar.
Mandolina zucchini tunt och rosta pinjenötter (valbart).
Bred ut färskostblandningen på pizzabottnen, fördela zucchinin och smula över fetaosten.
Grädda pizzan mitt i ugnen på 250 grader i 5-7 min tills osten smält.
Ta ut pizzan och toppa med ruccola, skivad avokado, fetaost, pinjenötter (valbart) och ringla över olivolja.
Strö över flingsalt och nymalen svartpeppar. Njut!
Photo:
For Real Foods
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana