Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Pumpakärnor | |
4 dl | Havregryn | |
0,5 dl | Kokoschips | |
0,5 dl | Linfrö Helt | |
1 dl | Vatten | |
1 tsp | Kardemumma Mald | |
2 tsp | Kanel Malen | |
1 dl | Sötmandel Hel | |
0,5 dl | Rapsolja | |
0,5 dl | Sirap Mörk | |
0,5 dl | Russin | |
1 dl | Kruskakli | |
0,5 tbsp | Honung Flytande |
Sätt ugnen på 175 grader. Ta fram en plåt med bakplåtspapper.
Blanda havregryn, kruskakli, pumpakärnor, linfrö och hackad mandel i en bunke.
Blanda vatten, kanel, kardemumma, sirap, honung och olja i en kastrull. Värm blandningen och tillsätt sedan till bunken med torra ingredienser. Blanda runt och fördela granolan på plåten.
Rosta granolan i mitten av ugnen i ca 30 min. Rör runt då och då så att granolan inte bränns vid.
Ta ut den rostade granolan och låt svalna något. Blanda sedan ner russin och kokoschips. Förvara granolan i en lufttät burk.
Photo:
Nurlan Emir
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel