Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Tortilla Wrap | |
3 tbsp | Majskorn | |
150 g | Tacosås | |
1 pc. | Kycklingfile | |
50 g | Färskost Örter |
Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i kycklingfilén och låt den koka i ca 10 minuter under lock. (Kontrollera att den är klar genom att skära i den. Köttsaften ska vara helt genomskinlig.) Låt den svalna och skär filén i tunna skivor.
Värm kycklingskivorna tillsammans med majsen och salsan i en kastrull under omrörning.
Bred Philadelphia-osten på ett av tortillabröden. Fördela sedan kycklingsalsan över tortillabrödet och lägg på det andra brödet som lock.
Värm en stor stekpanna och lägg i den fyllda tortillan. Stek i ett par minuter, tills den blir gyllenbrun.
Vänd med en stor stekspade och stek den andra sidan.
Näringsvärde per portion:
Kcal: 352 Fett: 10 g Kolhydrater: 38 g Protein: 30 g
Photo:
Pelle Lundberg