Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
40 g | Olivolja | |
1 pc. | Citron | |
200 g | Gul lök | |
400 g | Fettuccini Färsk | |
300 g | Krossade Tomater | |
300 g | Bläckfisk Fryst | |
1 dl | Matlagningsvin Vitt | |
180 g | Baguette | |
20 g | Riven Parmesanost | |
2 clove | Vitlök | |
160 g | Salladsmix | |
1 dl | Persilja |
Koka pastan al dente. Hetta upp hälften av olivoljan i en tjockbottnad kastrull. Låt hackad lök och bläckfisk fräsa ett par minuter. Tillsätt tomatkross och vittvin, låt koka 5-10 minuter. Pressa i vitlöken, smaka av med lite salt och peppar. Häll bläckfiskringarna över pastan. Ringla över resten av olivoljan, strö på parmesanost, basilika och persilja. Servera med blandade salladssorter, citron och en bit bröd.
1 Krossade Tomater 390g Garant
2 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1