Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Stuvad potatis | ||
35 g | Dill - fryst | |
1,5 tbsp | Vetemjöl | |
1 kg | Potatis Fast | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Smör | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
3 dl | Standardmjölk | |
600 g | Isterband | |
Tillbehör | ||
100 g | Rödbetor Konserverade | |
4 tbsp | Senap Stark | |
Sallad | ||
0,5 pc. | Plocksallat | |
2 tbsp | Olivolja | |
200 g | Vanliga Tomater | |
1 tsp | Flingsalt |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär den kokta potatisen i mindre bitar.
Skär korven på längden och lägg dem i en ugnssäker form. Sätt in i ugnen ca 12-15 min.
Stuvad potatis: Smält smöret i en kastrull och vispa ut mjölet. Tillsätt mjölken och dillen. Smaka av med salt och peppar och vänd i potatisen. Låt det det bli genomvarmt.
Sallad: Skölj och strimla salladen och klyfta tomaterna. Ringla över lite olivolja och toppa med lite flingsalt. Servera isterbanden med den dillstuvade potatisen, rödbetor, sallad och stark senap.
Marie Bergman
Näringsvärde per portion: 635 kcal 24 g protein 30 g fett 62 g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt