Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pytten | ||
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
700 g | Färsk kycklingfilé | |
1 pc. | Gul lök | |
1 dl | Olivolja | |
300 g | Palsternacka | |
1 tsp | Salt | |
250 g | Vanliga morötter | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
500 g | Potatis Fast | |
Tillbehör | ||
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
14 pc. | Rödbetor Skivade | |
1 tsp | Vinäger | |
0,5 pc. | Gurka | |
2 pc. | Kvisttomater | |
4 pc. | Ägg |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala potatis, morötter, palsternacka och lök. Skär rotfrukter och lök i tärningar och lägg på en ugnsplåt. Skär även kycklingfiléerna i liknande bitar och lägg på plåten tillsammans med rotfrukterna. Krydda med timjan, salt och peppar och ringla över olivoljan. Blanda runt ordentligt och sätt in i ugnen ca 30 min. Skyffla runt kycklingpytten efter halva tiden.
Strimla salladen och skär gurka och tomater i bitar. Ringla över lite olja och vinäger.
Stek äggen i lite olja i en varm panna så som du vill ha dem.
Servera kycklingpytten tillsammans med stekt ägg, rödbetor och en färsk sallad.
Näringsvärde: 582 Kcal, 50 g Protein, 21 g Fett, 43 g Kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt